-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Szolgáltatások

SzertartásvezetőSzertartásvezető
  • Azt, hogy az első találkozás alkalmával egyeztetjük az esküvőtökkel kapcsolatos valamennyi elképzeléseteket, azokat a fontos információkat, melyek nélkül nem bonyolítható le a szertartás.
  • Átbeszéljük, az esküvői szöveg tartalmára vonatkozó gondolataitokat, azokat a mókás vagy említésre méltó történeteket, melyeket szeretnétek hallani vagy épp csinálni a ceremónia során.
  • Megbeszéljük azt is, hogy szeretnétek-e fogadalom szöveget, verset, vagy csak néhány gondolatot mondani egymásnak, szüleiteknek, vagy szívesen átadnátok Ti magatok is néhány gondolatcsokrot a meghívottaknak. A repertoár széles és minden belefér az általam megírt esküvői szövegbe is, melyet - amennyiben igénylitek - elektronikus úton eljuttatok számotokra. Így lesz idő még átgondolni, illetve a következő találkozó alkalmával átbeszélni a szövegkönyv tartalmát, mely szabadon szerkeszthető. Ebben is maximális partneretek leszek.
  • Az esküvői szertartás előtt – az általatok igényelt időpontban – még egyszer pontosítunk mindent, lépésről lépésre a szertartással kapcsolatban. A forgatókönyv ekkor már teljesen készen áll.
  • A szertartás napján a ceremónia időpontja előtt egy órával érkezem a helyszínre, az alkalomhoz illő öltözetben. A szertartás levezetését nemzeti színű vállszalagban végzem abban az esetben, ha már megtörtént a hivatalos, polgári-jogi házasságkötés az önkormányzati hivatalban, az illetékes anyakönyvvezető előtt, két tanúval. A szertartásvezetői könyvbe az anyakönyvi kivonat száma feltüntetésre kerül.

 

A szertartásvezetés örömteli és egyben megtisztelő feladatát elsősorban Vas, Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében vállalom. Más helyszínen történő esküvői szertartásvezetés lebonyolítása megbeszélés alapján történik.

Az esküvői szertartás általatok kiválasztott helyszínén a hangosítás, a díszítés, a szertartásvezetői asztal, a székek, egyéb berendezések, a koccintáshoz szükséges pezsgők és poharak biztosítása a Ti feladataitok közé tartozik. Természetesen ezeket és az egyéb esküvői kellékeket (gyertya, rózsaszirom, stb…) is megbeszéljük. Mindenben a segítségetekre leszek, nem bízunk semmit sem a véletlenre. Így a szolgáltatók kiválasztását sem, s ha igénylitek ebben is segítek. Együtt választhatjuk ki a helyszínt, a dekorációt. Életetek nagy napján minden ott lesz, úgy lesz, ahogy Ti, mint menyasszony és vőlegény megálmodtátok!

Félre a gondokkal, elűzzük az idegeskedés legkisebb szikráját is, csak a felhőtlen, örömteli és élményekkel tarkított percek, órák, maradnak és válnak örök emlékké!


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar