Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Egyéb szolgáltatások


Életetekben vannak olyan fontos családi és egyéb események – névadás, házassági évforduló, szülinap és mindaz, amit kitaláltok - melyek szervezése, lebonyolítása meghaladja szűkös időforrásotokat. Persze nincs lehetetlen, vagy mégis? Benn van a pakliban, mert a fontos napon, a fontos gondolatokat, az addig ki nem mondott érzéseket, eltitkolt álmokat, vágyakat vagy csak egyszerűen a hétköznapok együtt megélt pillanatait is meg kellene fogalmazni és el kellene mondani, hogy minden kerek egész legyen.

Nem könnyű, de nem is lehetetlen, ha segítségül hívsz vagy hívtok! Szárnyaljon együtt a fantáziánk, szülessenek meg a mókás, szerethető, mélyen szántó, sokat megélt gondolatok az események jegyében! Papírra vetem, összefésülöm, és a kerek egész részeként átnyújtom csokorba szedve, elmondva a meghívottaknak! A részek egésszé állnak össze, s így lesz minden tökéletes házassági évfordulón, a névadáson, szülinapon és minden olyan eseményen, rendezvényen, amit kitaláltatok!
Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar