Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Lehetőségek


A csillagszikrák iskolájában egy kis ajándék vár, olyan tudás, melynek birtokában dönteni tudsz: szertartásvezető vagy anyakönyvvezető.

Korunk tele van különféle szolgáltatásokkal, melyeket így vagy úgy mindnyájan igénybe veszünk. A szertartásvezetés is szolgáltatás. Jogi értelemben nem egyezik meg az anyakönyvvezető feladataival, s annak törvényi részét nem helyettesíti.

De kell, hogy legyen áthidaló megoldás, s íme a segítség!

Az elhatározott és megálmodott ESKÜVŐI NAP előtt, két tanú társaságában, hivatali időben – hivatali ügyintézővel egyeztetett időpontban – jelenjetek meg az anyakönyvvezető előtt, aki törvényesen egybeköti életeteket, tarifa nélkül.

Mindezek után következhet a hivatalosan kimondott igen megerősítése szeretteitek, barátaitok társaságában, úgy és olyan formában, ahogy azt valóban TI elképzeltétek, ott és azon a helyen, amit TI fontosnak éreztek, olyan gondolatokkal, melyek a TI számotokra a legfontosabbak. Nincs kötöttség, nincs időkorlát, nincsenek elvárások. TI és Én! Soós Zsuzsanna, mint szertartásvezető, aki összefésül, összeköt.
Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar