Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Árképzés


Örülök, hogy elolvastátok gondolataimat, megnéztétek honlapomon a videókat, melyek bepillantást engedtek szertartásaim csodálatos pillanataiba. Remélem Ti is személyes, apró csodákkal fűszerezett, különleges szertartásra vágytok! Ha igen, vegyétek fel velem a kapcsolatot! Egyeztessük a nagy nap álom terveit, ami velem együtt válik valósággá!

Fontos tudnotok, hogy életem egyik része a Balaton egyik csodás településéhez kötődik! Igazi alkotói közeg Szigliget nyugalma, így bátran kereshetnek azok a párok is, akik a magyar tenger közelségében, vagy épp egy eldugott szépségű, festői kis falujában szeretnék kimondani az örök boldogság szavát!

Elképzelésetek alapján megismerem igényeiteket, elmondom a szertartást érintő lehetőségeket, és árajánlatot adok a szertartásvezetés díjára.

Örömmel várom érdeklődő, időpont egyeztető megkereséseteket!

A szolgáltatások fül alatt található további szolgáltatásaim – házassági évforduló, polgári búcsúztatás, névadó, műsorvezetés díja: megbeszélés után, gondolataink kicserélését követően kerül kialakításra.

Várom elérhetőségeimen az érdeklődő megkereséseket!
Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar