-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Szolgáltatások

Polgári búcsúztatásPolgári búcsúztatás

Polgári búcsúztatás a csillagokkal

 „Mikor a csillagok az éjszakai égbolton előtűnnek, pontosan azt teszik, amit az emberek: egyesek nyugalomban szemlélődnek, mások szűk térben mozognak, és megszabott pályájukon keringenek szüntelen, némelyek hirtelen felvillannak, és lángcsóvájukkal kápráztatják el a szemeket. Mintha eltűnnének a mennyboltról egy-egy pillanatra, ám valahol a világnak egyik távoli csodás pontján, újra felragyognak, akárcsak lelkeink. Semmi sem vész el a világmindenségben, csupán helyet változtatnak….. „ – gondolkodtat el mindnyájunkat Seneca.

Földi országunk éjszakai csillagpaplanján, a mélységes csönd és elmélyülés szépségében, sokszor révedezve keresgélünk valamit és valakit, az örökkévalóság birodalmában.

Szeretnék én is a csillagok útján járni, ahol már kaptam egy kevéske tudást ajándékba, melyet mindig növelni, bővíteni kell. Ez segít hozzá, a polgári búcsúztatás mélységeinek megéléséhez, megértéséhez, ahhoz, hogy a gyászoló család búcsúzó gondolatait összefűzzem, a hozzátartozók lelkében rejlő, kimondásra váró szavakból mondatokat, elvesztett szerettük emberi történetét megteremtsem, kerek egésszé formáljam verssel, idézetekkel, kegyeletteljes végszóval.

Az élet iskolája már megtanította velem: „Maga a halál is az élet feladatainak egyike.” (Marcus Aurélius)

 

Köszönöm a bizalmat!

Várom megkeresését!

Elérhetőségemet a honlap bal oldalán – Kapcsolat – találja.


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar