-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Szolgáltatások

NévadóNévadó

„Jött egy csoda, harmat lágy pici jószág, édes, lihegő, vér lüktet benne, eleven valóság.”

Ő a várva várt gyermek! A szülők imádják, a nagyszülők ha tehetik, unokájuk körül sertepertélnek, nézik az apró emberke fejlődését. Így tett történetem két nagyija is.

Apa nagyi épp szeretett unokájának gagyogott, s közben csak úgy félvállról tette fel kérdését a szülőknek: - Mikor lesz a keresztelője a kis unokámnak? Apa nagyi kicsit kivárt, a szülők válaszát leste, de ennek híján ő kérdezett: - Vagy inkább névadót tartsunk a picinek? A szülők tanácstalanul néztek egymásra! Melyiket válasszuk? Templomban, Isten színe előtt, keresztszülőkkel, keresztelő ruhában, sok szép egyházi gondolat, áldás kíséretében legyen a szertartás, ahol keresztlevelet állítanak ki, vagy inkább polgári keretek között anyakönyvvezető vagy szertartásvezető közreműködésével, névadó szülőkkel, fogadalomtétellel, szívhez szóló, ünnepi műsor keretében, emléklap átadásával ünnepeljenek a családtagok, barátok!

Kedves Anyuka és Apuka! A döntés szabadsága itt is megvan! Amennyiben a névadó ünnepség mellett döntenek, úgy szívesen vállalom az örömszolgáltatást.

A névadó örömteli és egyben megtisztelő feladatát elsősorban Vas, Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében vállalom. Minden más esetben egyéni megbeszélés alapján történik a szolgáltatás vállalása.


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar