-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Szolgáltatások

MűsorvezetésMűsorvezetés

Azt gondolják sokan, hogy ez egy nagyon egyszerű feladat. Pusztán fel kell menni a pódiumra és beszélni, mondani egymás után a fontos, vagy fontosnak vélt szavakat. A gyakorlatból tudom tájékoztatni az önjelölteket, hogy műsort vezetni szintén hatalmas felelősséggel és tudással bíró munka. Amire lehet, fel kell készülni, amire nincs mód, arra pedig azonnal reagálni, improvizálni kell! Több munkaórányi elmélyülés, szakmai tapasztalat és tudás birtokában sem biztos, hogy mindig sikerül a száz százalékot nyújtani, legyen az egy könnyed műfajú falunap vagy épp egy díjkiosztó gála levezetése sok-sok meghívott, protokoll személy előtt. Persze nincs lehetetlen! Ezt bizonyítják az általam vezetett protokoll és vidámabb hangvételű rendezvények is: pl. falunapok, bálok, ünnepi gálák, avatások…stb.

Hívjanak bátran, szervezem, tervezem és leginkább levezetem az Önök rendezvényét is.


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar