-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Szolgáltatások

Házassági évfordulóHázassági évforduló

„Öregedjünk meg együtt, a sors bármit is rendel.

Így állunk elébe mi, ketten, egy szerelemmel.”

- John Lennon

 

Tisztelt Házastársak! Kedves Házaspár!

Hunyják le szemüket…Élvezzék a pillanatnyi időutazást. Gondolataik repüljenek vissza esküvőjük napjára. A nagy napra, ahol örök fogadalmat tettek közös életükre. Szinte olyan, mintha most lett volna. Újra megelevenedik az esküvői szertartás minden perce, minden fontos mozzanata, gondolata. A kimondott igen varázsa, a barátok, rokonok társasága, a lakodalom éjszakájának mozgalmassága.

Hány éve is ennek már? 5, 7, 10, 15, 30, 40, 50, 60 vagy még több? Fontos az évek száma is, de nem ez a legfontosabb! Hanem az, ahogy a közös életüket megélték, élik. Fontos, hogy kitartottak egymás mellett, együtt voltak jóban, rosszban. Mindehhez szívből gratulálok!

Ha terveik között szerepel házasságkötésük megerősítése, jubileumi fogadalomtétellel történő újraegyesítése forduljanak hozzám bizalommal. Az Önök elvárásai, elképzelései alapján vállalom a szertartás lebonyolítását Önökkel együtt, a kiválasztott helyszínen és időpontban.  

Az évfordulós ünnepség tartalmát színesíthetik rokonok, barátok személyesen előadott történetei, versek, énekek, a rendezvényhez illő zenei anyagok! Közös munkával, általam személyesen megírt és előadott beszéddel, ceremóniavezetéssel erősítjük meg házassági köteléküket!

Személyes találkozásunk alkalmával minden apró részletet, igényt, elképzelést is tudunk egyeztetni.

A szertartásvezetés örömteli és egyben megtisztelő feladatát elsősorban Vas, Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében vállalom. Minden más esetben egyéni megbeszélés alapján történik a szolgáltatás vállalása.


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar