-

Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Leckefüzet

LeckefüzetLeckefüzet

Anyakönvvezető

  • Anyakönyvi szakvizsgával rendelkező köztisztviselő, akit kötnek a vonatkozó törvényi előírások, melyet anyakönyvi beszéde is visszatükröz.

Szertartásvezető

  • Szolgáltatást nyújtó személy, aki nem szabályok, hanem a párok igényei, elvárásai alapján tevékenykedik. Ez határozza meg a személyes hangvételű szertartásvezetői, fogadalommegerősítő szöveget is. Az esketést alkalomhoz illő ruhában, nemzeti színű vállszalagban celebrálja. Nem hiányzik a kellékek közül a díszes aláírólap, melyet a pár és a tanuk is kézjegyükkel szentesítenek.

Anyakönvvezető

  • Kötött időpontokban, általában meghatározott helyszíneken tartja az esketést. (Lehetőség van hivatalon kívüli helyszínválasztásra is, melynek díjazását helyi rendeletben szabályozza a képviselő-testület.) Munkaszüneti, ünnep-és szabad napokon nem esketnek.

Szertartásvezető

  • A párok által kiválasztott helyszínen, (földön, vízen, levegőben) és időpontban végzi a szolgáltatást. (Gyöngyharmatos réten hajnali háromkor.)

Anyakönvvezető

  • Az anyakönyvvezető hivatali beosztás szerint dolgozik, személye általában nem választható.

Szertartásvezető

  • Személyét a párok szimpátia alapján, a személyes találkozást követően, a benyomások, a látottak, a hallottak alapján választják.

Döntéseteket megkönnyítik a tudásszikrák. A választás szabadsága felelősséggel jár, de megerősít abban, ha szertartásvezetőt választasz, akkor vele együtt megkapjátok életetek nagy napján mindazt, amit titkon csak reméltetek a fényesen csillogó gyűrű kiválasztásakor. Valóra válnak az álmok, beteljesülnek a kívánságok, visszacsengenek a mélyen elrejtett és megélt mondatok!


Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar