Elérhetőség

Soós Zsuzsanna

Cím: 9700 Szombathely,
Bodányi Ödön utca 19.

8264 Szigliget, Külsőhegyi u. 43.

Mobil:

+3630/5979-693

E-mail:

zsuzskoszertartas@gmail.com

Facebook:

https://www.facebook.com/szertartasvezetozsuzsko

További információk

Köszönöm, hogy elolvastátok azokat a személyes gondolataimat, melyek alapján eldöntöttétek, hogy megismerkedtek velem! A tudásszikrák birtokában mindig kellenek bizonyosságok, szóbeli megerősítések, a döntéseteket megkönnyítő útmutatások. Találkozzunk! Bármikor hívható, elérhető vagyok! Egyeztessünk találkozási időpontot, s beszéljük meg TI mit, és hogyan szeretnétek tenni esküvőtök napján!

Ha úgy döntenétek, hogy először emailben kérdeztek bátran tegyétek azt. Erre szolgál a kommunikációs űrlap! Töltsétek ki, írjátok meg, küldjétek el válaszaitokat. Ígérem, hogy így is körültekintő, mindenre kiterjedő választ nyújtok feltett kérdéseitekre, nagyon rövid időn belül!Bemutatkozás


Örülök, hogy megérkeztetek és meghoztátok azt a döntést, hogy megnézitek és elolvassátok gondolataimat. Hallgassatok a szívetekre!

Keresztnevem az ókori Egyiptomból származik, jelentése liliom. A Zsuzsanna név aktív egyéniséget takar. Ilyen vagyok én is. Izgő-mozgó, az újat, a változást, változtatást kereső személyiség. Nem viselem könnyen, ha számomra unalmas, egyhangú dolgokat kell csinálni. A tornyosuló feladatok megoldására is mindig keresem a korábbinál hatékonyabb megoldásokat. S aki keres, az talál is! Megtaláltam azt az új utat, életterületet, ahol adhatok és kaphatok. Mint minden útnak, az enyémnek is van kezdete…

Kislányként szülőfalumban eseményszámba mentek az esküvők. Ilyenkor kiszöktem az utcára, és már kora délutántól izgatottan vártam, hogy a hosszú, hófehér ruhába öltözött menyasszony, oldalán élete párjával felbukkanjon a Fő utca sarkán a díszbe öltözött násznéppel. Lassan, ünnepélyesen vonultak a járda kövén, a kicsinosított házak, szorgos kezek által rendbe rakott virággruppok ölelése közepette, ahol minden virág akkor és ott nekik nyílott és illatozott. Valami különös varázs lengte körbe a menetet, mindent és mindenkit. Szájtátva bámultam őket! Aztán a bámulatból ámulat lett! Beosontom a nagy nap tiszteletére kicsinosított Kultúrházba, s hallgattam a szertartás ünnepi mondatait. A szépen megformált szavakat, sokszor hallott versrészleteket a szerelemről, a házasságról. Gyűrűhúzás, hitvesi csók, koccanó pezsgőspoharak, jókívánságok. Mindez gyorsan, futva a rohanó idő után………

Nyiladozó értelmem ekkor még nem fogalmazta meg, hogy mi leszek, ha nagy leszek, de valahol belül éreztem, nekem feladatom kell, hogy legyen megmutatni milyen fontos az esküvő perceinek a varázsa, a szertartáson elhangzott szavak, mély gondolatok vallomása, az örök fogadalom mely kötelez, a szülők, barátok örömkönnyei úgy, hogy közben csak egymásra figyelnek, és nem fontos, hogy elszállnak a percek, van más feladat! Ott és akkor álljon meg az idő, figyeljenek egymásra a főszereplők, az ünnepeltek!

Nagy lettem!! Az évek tanulással, családalapítással gyorsan a felnőtt korba röpítettek. Hivatásom része volt párok esketése, anyakönyvi feladatok ellátása. Amit vállaltam, hittel tartottam. Jegyzői pályafutásom során élveztem a hivatali esküvőszervezés minden percét: beszélgetést a párokkal, melyből kiderült, hogyan képzelik el a nagy nap eseményeit, milyen gondolatokat szeretnének viszont hallani, milyen zenére be – és kivonulni, bevésni nevüket a házassági anyakönyvbe, melyből a tinta kitörölhetetlen múlttá válik. Minden esküvő, esketés egy kihívás volt! Önmagamat adva, a szavak súlyát megéreztetve, a fiatalok gondolatait tolmácsolva, néha mókás gyerekkori történetekkel megtűzdelve, mindig úgy, ahogy a pár kérte és elképzelte. Nincs ebben titok, pusztán sok munka és képzés.

Szivárványszínű az életem!

Szabadidőmben kitekintettem a média világába, televízióztam, rádióztam és a mai napig rendezvényeket vezetek. Műsorvezetőként a nyilvánosság, az emberekkel való kapcsolatteremtés, a fontosnak lenni és mégis hátulról irányítani elv képviselete jellemzi tevékenységemet. A tulajdonságaimat ötvözöm és önmagamat adom. 
Vissza az előző oldalra!
Soós Zsuzsanna - Magyar